Naturli Capricciosa veganpitsa 350g
Itaaliapärane Naturli Capricciosa teeb pitsanälja kustutamise imelihtsaks! Rikkaliku kattega pitsalt leiab nii sojast valmistatud lõike, šampinjone kui ka tomateid.
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 225 c-ni (pöördõhuga 220 C-ni).
2. Eemalda pitsalt karp ja kile
3. Pane külmunud pitsa ahju keskmisele plaadile ja küpseta u 13-15 minutit.
Koostisosad:
Pitsa põhi: NISUJAHU, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool. pitsa kate: tomatipüree, veganhakk (10%) [ joogivesi, SOJAVALK, rapsiõli, sool, lõhna ja maitseained, toiduvärv (peedipunane), suitsuaroom], tomatid (10%), seened (8%), modifitseeritud tärklis, kookosõli, suhkur, sool, vürtsid ja vürtsiekstraktid (sh küüslauk, basiilik, must pipar, pune), bambuskiud, looduslik lõhna- ja maitseaine, emulgaatorid( sidrunhape, naatriumfosfaat), toiduvärv (beetakaroteen).
Võib sisaldada vähesel määral piima jääke.
Toitumisalane teave 100 g kohta
- Energiasisaldus 773 kJ/185 kcal
- Rasvad 6,1 g
- – millest küllastunud rasvhapped 3 g
- Süsivesikud 26 g
- Valgud 5,8 g
- Sool 0,95 g