Anamma krõbeda koorikuga vegan šnitsli wrapid sobivad suurepäraselt kergeks õhtuseks roaks või suuremale seltskonnale pakkumiseks. Iga külaline saab ise oma wrapi kokku panna meelepäraste lisanditega.
Tee nii
- Keeda kinoad, soola ja veega lähtuvalt pakendi juhistest (tavaliselt kulub sellega 15 minutit keskmisel kuumusel kuni kinoa hakkab natuke läbi paistma). Kurna üleliigne vesi ja tõsta kõrvale.
- Samal ajal kui kinoa valmib, siis valmista pesto. Lisa kõik pesto koostisosad köögikombaini (või kasuta saumikserit). Kui segu tundub liiga kuiv, lisa veidi oliiviõli. Tõsta purki.
- Tükelda tomatid ning lisa kinoale. Maitsesta soola, pipra ja laimi mahlaga.
- Veganšnitsleid prae pannil õlis keskmisel kuumusel mõned minutid mõlemalt poolt või eelkuumutatud ahjus ca 10-12 minutit, kuni šnitslitel on kuldne koorik tekkinud. Lõika viiludeks.
- Samal ajal kui šnitsel küpseb, siis pese roomasalat külmas vees. Lõika ära ots ja eralda kapsalehed, et nendele oleks mugav lisada wrapi koostisosad. Kuivata vajadusel paberrätikuga.
- Serveerimisel lisa igale kapsalehele paar supilusikatäit kinoad, mõned šnitsli viilud ja 1 tl pestot.
- Naudi!
Kogus: 3
Aeg: 25 minutit