- Naturli' -

VORMITAV VEGANIHAKK

Mahlast ja õrna tekstuuriga Naturli veganihakki võid vormida milleks iganes soovid. Kotletid, lihapallid, burgeripihvid – vaid Sinu kujutlusvõime seab piirid.  100% taimset ja gluteenivaba veganhakki on lihtne kasutada:

  1. Lase soovitud kogusel seista toatemperatuuril 30-60 minutit (ei soovita mikrolaineahjus sulatamist).
  2. Maitsesta vastavalt soovile!
  3. Vormi ja prae keskmise kuumusega pannil kuni toit on küpsenud.

Kliimajälg* 2,0 Co2e/kg ja umbes 90% väiksem kliimamõju võrreldes veisehakklihaga.

* Kliimaarvutused põhinevad RISE Food Climate Database’il, tootjatelt saadud teabel, tööstuse transpordiandmetel ja ORKLA tootmisspetsiifiliste protsesside andmetel.

Koostisosad:

Joogivesi, SOJAPROTEIIN (23%), rapsiõli, sibul, sool, vürtsid, lõhna- ja maitseained, karamelliseeritud suhkur, slabilisaator (metüültselluloos).

Toitumisalane teave 100 g kohta

  • Energiasisaldus 687 kJ / 164 kcal
  • Rasvad 9,6 g
    • – millest küllastunud rasvhapped 0,8 g
  • Süsivesikud 1,5 g
    • – millest suhkrud 0,8 g
  • Valgud 15,0 g
  • Sool 0,80 g