Mahlast ja õrna tekstuuriga Naturli veganihakki võid vormida milleks iganes soovid. Kotletid, lihapallid, burgeripihvid – vaid Sinu kujutlusvõime seab piirid. 100% taimset ja gluteenivaba veganhakki on lihtne kasutada:
- Lase soovitud kogusel seista toatemperatuuril 30-60 minutit (ei soovita mikrolaineahjus sulatamist).
- Maitsesta vastavalt soovile!
- Vormi ja prae keskmise kuumusega pannil kuni toit on küpsenud.
Kliimajälg* 2,0 Co2e/kg ja umbes 90% väiksem kliimamõju võrreldes veisehakklihaga.
* Kliimaarvutused põhinevad RISE Food Climate Database’il, tootjatelt saadud teabel, tööstuse transpordiandmetel ja ORKLA tootmisspetsiifiliste protsesside andmetel.
Koostisosad:
Joogivesi, SOJAPROTEIIN (23%), rapsiõli, sibul, sool, vürtsid, lõhna- ja maitseained, karamelliseeritud suhkur, slabilisaator (metüültselluloos).
Toitumisalane teave 100 g kohta
- Energiasisaldus 687 kJ / 164 kcal
- Rasvad 9,6 g
- – millest küllastunud rasvhapped 0,8 g
- Süsivesikud 1,5 g
- Valgud 15,0 g
- Sool 0,80 g